Konferencija “TRŽIŠTE KAPITALA U 2017.” – 21.2.2017.


akcija_vijest
Loading

Konferencija “TRŽIŠTE KAPITALA U 2017.” – 21.2.2017.

Društvo Platinum Invest organizira, uz Zagrebačku školu ekonomije i managementa,  konferenciju “Tržište kapitala u 2017.”, koja će se održati u utorak 21.2.2017. godine s početkom u 9 sati na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa, Jordanovac 110, Zagreb.

Cilj nam je ovakvu konferenciju učiniti godišnjom tradicijom kako bismo na početku svake godine mogli analizirati događaje koji će imati značajan utjecaj na kretanje tržišta kapitala.

Na ovoj konferenciji ugledni članovi fondovske industrije i poslovne zajednice, predstavnici regulatora, fiskalne i monetarne politike zajedno sa znanstvenicima koji pokrivaju ekonomiju i pravo, pokušati će predstaviti svoje viđenje za 2017. godinu i moguće razvoje događaja na domaćem i globalnom tržištu kapitala.

Kroz panel diskusije fokusirati ćemo se na mogućnosti koje se otvaraju za investitore, ali i opasnosti sa kojima se investitori susreću. Raspravljati će se o relevantnim temama kao što su upravljanje državnom imovinom, moguće privatizacije poduzeća u državnom vlasništvu kroz tržište kapitala i ulozi regulatora. Nadalje, i o prilikama za ulaganje, ekonomsko političkom stanju u EU i SAD-u, i odražavanju na gospodarstvo i tržište kapitala u RH.

U prilogu možete pogledati više informacija o govornicima i samom programu konferencije.

Molimo vas svoj dolazak obvezno prijavite na mail nscrbec@zsem.hr do petka, 17.02.2017. godine.

Platinum Invest

About Platinum Invest

  •